Jag tog med min hund på hundtrim

Jag kommer precis hem ifrån att ha haft min hund på hundtrim på 4 Tassarnas Trim, så jag tänkte passa på att skriva ett snabbt inlägg om just det. Först vill jag bara snabbt säga tack för responsen på mitt senaste inlägg! Det känns väldigt bra att så många av er är engagerade i min blogg om mitt liv, samtidigt som det också känns ganska konstigt. Att veta att så många läser om mitt liv, ja, det är en surrealistisk känsla. Men nog om det!

Jag tror att jag har berättat för er tidigare om att jag lämnar min hund på hundtrim? Nu kanske ni tänker att jag hade kunnat göra det själv, men nej. Det är en omöjlighet! Hunden jag har är en pudel och som de flesta av er vet behöver en sådan päls en väldigt speciell sorts trimning. Och det skulle jag aldrig i hela mitt liv klara av! Därför är det verkligen behövligt att vända sig till en professionell inom området, och det var så jag kom i kontakt med 4 Tassarnas Trim. Jag sökte på google efter en kunnig hundtrimmare (eller kanske heter det hundfrisör?) i Helsingborg. Just detta företaget kändes väldigt pålitligt och bra, och jag är i nuläget väldigt nöjd med att jag vände mig till just dem! De klipper min pudel precis efter mina önskemål, och när jag själv egentligen inte vet vad jag vill ha, så åstadkommer de magi varje gång. De är verkligen så kunniga! Och därför känner jag att jag har inga som helst problem med att rekommendera dem på det här viset, för jag är säker på att ni kommer att bli supernöjda. Blir ni inte det, ja, då får jag väl helt enkelt stå för det! Du kan läsa mer på deras hemsida om du vill veta vilka olika behandlingar som finns, samt prisuppgifter. Hoppas ni får en trevlig dag, och behöver hunden trimmas så vet ni vart ni ska vända er!