Kvalitativ hjälp inom måleri

Hej på er och välkomna till bloggen den här dagen i december och till ett inlägg där jag ska berätta om en målare i Kumla som hjälpt mig att måla om huset. Jag har inte ägt mitt hus så länge, jag flyttade hit i somras och jag har bott i lägenhet i hela mitt 31-åriga liv, så det här med att bo i hus är något nytt för mig. Innan har jag bara lyft luren och ringt bostadsbolaget när det varit något jag behövt hjälp med i lägenheten, men som husägare ska jag göra allt själv. Det är en helt ny situation som känns utmanande. När det gäller det här med att måla så vågade jag inte ge mig på detta själv för jag har verkligen ingen kompetens inom detta, men för en utbildad målare är det förstås inget problem att snabbt och effektivt måla om ett hus, och Ekliden Måleri & Dekor gjorde ett jättebra jobb. Jag har fått ett hus precis i den färg jag ville ha det, och målaren visste precis vilken färg som skulle passa, sådant är inte lätt att veta om man är som jag och inte kan något om måleri. Denne målare i Kumla använde en miljövänlig färg och det tycker jag är bra, för jag tänker på miljön, och den här färgen som är en riktig kvalitetsfärg ska hålla flera år framöver så nu behöver jag inte tänka på att måla om på länge. Jag tycker att ni som behöver en målare i Kumla skulle ta och höra av er till Ekliden Måleri & Dekor för det här är ett jättebra företag. Ni kan förstås alltid kika in på deras hemsida också för där tror jag att ni kommer att kunna få svar på en del av era frågor. Ha en fin dag nu!